Ons vrijwilligersbeleid

Bij iedere vereniging zijn vrijwilligers essentieel om allerlei zaken te regelen en organiseren met en voor elkaar. Om te zorgen dat TCO een actieve club is en blijft waar met veel plezier wordt getennist.

We snappen dat iedereen een druk leven heeft en soms lid is van meerdere verenigingen. Toch vragen wij jou ook om iets te doen voor jouw club. Dat is ons bestaansrecht. Vrijwilligers worden daarom beloond en hoeven geen extra bijdrage te betalen bovenop de contributie. Op deze site vind je alle informatie over de vrijwilligersrollen die er zijn. En het belangrijkste: je kunt je hiervoor met een druk op de knop aanmelden.

Het leukste is om iets samen te doen! Heel veel van de vrijwilligerstaken kun je in een duo of groepje (bijvoorbeeld met jouw team) vervullen. Dat maakt het vaak een stuk gezelliger. Iedere taak valt onder een teamcoördinator. Dit is altijd één van de bestuursleden. Of je nu alleen werkt of samen, je hebt altijd iemand met wie je dingen afstemt.

Heb je ergens vragen over? Neem dan contact met ons op via bestuur@tenniscluboirschot.nl

Je kunt de taken alleen doen, maar ook samen met iemand anders

Dus check je tennismaatje of jullie het niet samen willen doen of pak als team of trainingsgroepje een leuke taak samen op. Vergader je gezellig tijdens je drankje na de training of wedstrijd.

Check de vacatures of er iets tussen staat wat je leuk lijkt om te doen!

0